[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Ta kontroll över frakthanteringen i M3

En integrerad lösning för Transportadministration från Meridion och Unifaun.

Meridion har utvecklat en lösning för logistikintensiva M3-kunder som har behov av en effektivare fraktbokningsprocess och ökad kontroll av sina fraktinköp. Lösningen bygger på den nya M3-modulen Freight Cost Management och standardiserad Mashup-teknik i M3. Detta har sedan integrerats till Unifauns marknadsledande tjänst för Delivery Management.

Integrerad fraktprocess

Bokning och uppföljning av frakt hanteras utifrån en mashup-vy i M3 och därifrån kan du automatiskt boka transporter och skriva ut fraktdokument genom en integration till Unifaun.

Med den inbyggda integrationen till Unifauns Delivery Manangement-tjänst får du tillgång till alla de transportsätt du använder dig av, oavsett vem transportören är. Lösningen ger dig alltså direktaccess till alla dina transportörer och möjlighet att automatisera dina fraktbokningar direkt från M3 utan onödigt manuellt dubbelarbete mellan affärssystemet och transportörernas bokningstjänster.

Lösningen skapar separata inköpsordrar för frakt i M3 med referens till de kundleveranser fraktinköpet avser. Därigenom kan man enkelt matcha fraktfakturan mot rätt fraktinköp. Du får också full kontroll på hur du utifrån fraktinköpspriset beräknar eventuella fraktpåslag som ska debiteras kund.

Ett samarbete mellan Meridion AB och Unifaun AB

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Lösningen låter dig:

  • Matcha fraktfakturor mot inköpsorder
  • Lägga på rätt fraktavgift på rätt kundorder
  • Följa upp dina fraktinköp
  • Dra nytta av standardlösning med kort ROI

Erbjudande

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion