Data Maintenance VXL Live (Cloud)

Molnbaserad datahantering och anpassningsbara arbetsflöden för Infor M3

VXL Live är en molnbaserad applikation som hanterar din affärsdata. VXL Live kombinerar all din data med en användarvänlig lösning, särskilt utformad för Infor M3.

Med VLX Live kan du enkelt konfigurera dina arbetsflöden. Användarna kan själva anpassa arbetsflöden och säkerhetsinställningar i ett brett utbud av alternativ som möter dina specifika affärsbehov. 

Den användarvänliga drag-and-drop-funktionen förenklar sammanfogning och kartläggning av API:er till ett Excel-kalkylblad, vilket gör det enkelt och intuitivt. Användare kan också börja med att anpassa förbyggda arbetsflöden för att få en snabbare projektstart. 

Användarna kan också enkelt och snabbt designa Excel-mallar som matchar slutanvändarens behov. Med Excels robusta formler och formatering kan du göra mallarna så enkla eller komplexa som du behöver. Inkludera API-meddelandet för omedelbar bekräftelse av uppladdningsstatus.

Nyckelfunktioner:

  • Förenkla och automatisera M3-uppdateringar.
  • Bibehåll korrekt och aktuell data med VXL – den molnbaserade applikationen dina företagskunder har väntat på.
  • Samla data från flera tabeller i M3, modifiera dem i Excel, och ladda tillbaka i M3 igen med ett klick.
  • Gör det enklare än någonsin att svara på förändringar, samarbeta med kollegor och öka den operationella effektiviteten.

VINCE är ett norskt bolag som levererar mjukvaruapplikationer kopplade till Infor M3. VXL är en applikation som möjliggör export och import av data till M3 på ett mycket säkert och effektivt sätt via API:er. Meridion är återförsäljare av applikationerna och arbetar främst med VXL.

Köp Data Maintenance VXL Live (Cloud) idag

Kontakta mig för en demo av verktyget.

Lars Nyström image
Lars Nyström
Sales Manager