Konsulttjänster

Optimera din verksamhet med Meridions marknadsledande konsulter inom Infor M3, Qlik och Supply Chain

Meridion erbjuder expertresurser inom samtliga områden kopplat till Infor M3, Qlik och Supply Chain, inklusive integrationsutvecklare, integrationsspecialister samt flera andra roller. Vi erbjuder lösningar för såväl mindre konsultuppdrag som längre åtaganden. Oavsett behov säkerställs direkt tillgång till expertkompetens inom området genom en närvaro hos er. Detta skapar trygghet i projektet och bidrar till framdrift, tydliga resultat och ansvarsfulla leveranser.

Vi erbjuder konsulttjänster inom följande expertområden:
 
·       Supply Chain-konsult M3
·       Finanskonsult M3
·       Qlik, ETL och Data Lake konsulter
·       Integrations- och EDI specialister M3
·       Teknik – arkitektur och ERP-drift

SCM konsulter
Våra Supply Chain konsulter är specialister inom Sales and Order handling, Maintenance och Production planning, Purchase och Procurement planning, Receipt handling, Production control och slutligen Delivery handling.

Finanskonsulter
Meridions team av M3-finanskonsulter har tillsammans 75 års arbetslivserfarenhet inom finans och M3 (Movex).

Qlik, ETL och Data Lake konsulter
Meridion har varit partner med Qlik sedan 2017 och utvecklat flera lösningar med vår speciella kompetens och verktyg för att stödja kopplingen till Infor M3. De är även specialister på Meridion Visualization Concept.

Integrations- och EDI specialister M3
På Meridion förstår vi vikten av ett effektivt informationsutbyte, både med interna och externa parter. Våra erfarna konsulter har stor erfarenhet kring EDI-standarder som EDIFACT och Peppol och kan hjälpa er skräddarsy lösningar som minimerar era manuella processer och ökar produktiviteten. För oss är dock integration mer än bara teknik och informationsutbyte – det är nyckeln till en mer kostnadseffektiv verksamhet.

Teknik – arkitektur och ERP-drift
Meridions teknik- och lösningsarkitekter hanterar samtliga delar både i M3 Cloud och on-prem. Deras huvudsakliga uppgifter är att utveckla kodbaserade förbättringar för M3. I on-prem handlar det framför allt om MAK moddar, Mashups och Script. För Cloud är det istället Xtend M3, H5Script och H5SDK som ligger i fokus.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så förenklar och effektiviserar vi din verksamhet.

Anlita våra konsulter idag

Kontakta mig direkt eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Lars Nyström image
Lars Nyström
Sales Manager