[wpml_language_selector_widget]

Infor

Infor är en världsledande aktör inom affärsmolnprogramvara som är specialiserad efter bransch. Infor utvecklar kompletta lösningar för sina fokusbranscher, industriell tillverkning och distribution.

Meridion är Channel partner till Infor vad gäller affärssystemet M3 och till andra relaterade produkter från Infor.

Qlik

Qlik tillhandahåller programvarorna QlikView och QlikSense. Qlik Sense säljs nu som ett heltäckande Cloud SaaS-erbjudande som möjliggör full integration med automatisering och AI-funktioner.

Meridion är Elite partner till Qlik som både säljer, implementerar och utvecklar fördefinierade applikationer kopplade till M3 och kundunika applikationer.

PipeChain

PipeChain är ett företag inom supply chain management som utvecklar den integrerade PipeChain®lösningen för att hjälpa organisationer att få kontroll över sina försörjningskedjor.

Meridion har ett långvarigt partnerskap med PipeChain. Kombinationen av fördefinierade kartläggningar mellan Infor M3 och PipeChain Supply Chain Networks möjliggör en snabb och pålitlig väg att digitalisera din försörjningskedja.

VINCE

VINCE är ett norskt bolag som levererar mjukvaruapplikationer kopplade till Infor M3.

VXL är en applikation som möjliggör export och import av data till M3 på ett mycket säkert och effektivt sätt via API:er.

Meridion är återförsäljare av applikationerna och arbetar främst med VXL.

Nyheter

State of Sweden - Best Practice för lagerstyrning

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion