Supply Chain Networks

Öka tillväxten med integrerad Supply Chain för Automotive

Få tillgång till digitaliserade processer och effektiva verktyg med integrerad Supply Chain för Automotive. AI-baserade verktyg, som applikationer, hjälper dig att se problem innan de kostar pengar och ökar dina möjligheter för fortsatt tillväxt. 

Fordonstillverkare (OEM) och Tier 1-leverantörer har länge använt en standardiserad EDI-process. PipeChain kan den väletablerade processen utan och innan. Det hjälper dig att bli framgångsrik både i att använda EDI mot OEM och att digitalisera din Supply Chain end-to-end.

Fördelar:

  • Integrerad Supply Chain
  • AI-baserade verktyg minskar kostnader
  • Använd EDI mot OEM
  • Digitaliserad Supply Chain end-to-end

PipeChain är ett företag inom supply chain management som utvecklar den integrerade PipeChain lösningen för att hjälpa organisationer att få kontroll över sina försörjningskedjor. Meridion har ett långvarigt partnerskap med PipeChain. Kombinationen av fördefinierade kartläggningar mellan Infor M3 och PipeChain Supply Chain Networks möjliggör en snabb och pålitlig väg att digitalisera din försörjningskedja

PipeChain är ett företag inom supply chain management som utvecklar den integrerade PipeChain®lösningen för att hjälpa organisationer att få kontroll över sina försörjningskedjor.

Meridion har ett långvarigt partnerskap med PipeChain. Kombinationen av fördefinierade kartläggningar mellan Infor M3 och PipeChain Supply Chain Networks möjliggör en snabb och pålitlig väg att digitalisera din försörjningskedja.

Köp Supply Chain Networks idag

Kontakta mig för en demo av verktyget.

Lars Nyström image
Lars Nyström
Sales Manager