Factory Track

Optimering av tillverknings- och lageroperationer med Infors automationslösning

Infor Factory Track är en specialbyggd lösning för automatisering av lager och tillverkning, utvecklad specifikt för M3. Den möjliggör för operatörer att registrera transaktioner i realtid med hjälp av mobila enheter som handhållna skannrar och surfplattor, vilket effektiviserar tillverknings- och distributionsprocesser. Denna integration förbättrar avsevärt den operativa effektiviteten och noggrannheten.

Genom att implementera Infor Factory Track kan företag förvänta sig en betydande förbättring av arbetsflödeseffektiviteten, minskade felrater och förbättrad datatillförlitlighet. Denna lösning är idealisk för företag som vill optimera sina tillverknings- och lageroperationer sömlöst inom M3-miljön.

Nyckelfunktioner:

  • Stöd i realtid: Infor Factory Track stöder M3-lager- och tillverkningstransaktioner omedelbart när de sker.
  • Enheternas flexibilitet: Det har ett HTML5-baserat användargränssnitt som är kompatibelt med en mängd olika enheter, vilket garanterar noll applikationsavtryck.
  • Konfigurerbara arbetsflöden: Operatörer vägleds genom sina uppgifter med hjälp av mycket anpassningsbara arbetsflöden, vilka bidrar till att automatisera och förenkla dagliga operationer.
  • Streckkodsbehandling: Systemet inkluderar avancerade funktioner för behandling av både 1D- och 2D-multidatastreckkoder, vilket underlättar hantering av inventering och spårning av tillgångar.
  • Utbyggbart ramverk: Byggt på Infor Mongoose-ramverket, erbjuder Factory Track alternativ för utbyggbarhet för att möta specifika affärsbehov.
  • Flerspråkigt stöd: Integrerade översättningar finns tillgängliga för fler än 20 språk, vilket underlättar global implementering och användartillgänglighet.

Infor är en världsledande aktör inom affärsmolnprogramvara som är specialiserad efter bransch. Infor utvecklar kompletta lösningar för sina fokusbranscher, industriell tillverkning och distribution. Meridion är Channel partner till Infor vad gäller affärssystemet M3 och till andra relaterade produkter från Infor.

Köp Factory Track idag

Kontakta mig för en demo av verktyget.

Lars Nyström image
Lars Nyström
Sales Manager