Öka din lönsamhet med Meridion

På Meridion tar vi din Supply Chain Management och dina affärssystem till nästa nivå, vilket leder till verkliga resultat. Genom lång erfarenhet av stora och små digitala förbättringsprojekt ser vi till att du får rätt expertkonsulter och verktyg för att analysera, optimera och automatisera din verksamhet. Tillsammans ökar vi din lönsamhet.

Marknadens främsta
M3-konsulter

Våra konsulter är experter inom SCM, M3, Qlik, Visualisering och Verksamhetsutveckling. Tillsammans utvecklar vi din verksamhet genom att förenkla, effektivisera och automatisera dina affärsprocesser. Med Meridions konsulter får du en erfaren och strukturerad men också nyfiken och engagerad partner, som blir expert på din affär.

Komplett verktygspaket som optimerar din leveranskedja

Förutom konsulttjänster i toppklass revolutionerar vi din SCM med verktyg, som effektiviserar dina processer, sänker dina kostnader och tryggar lönsamheten.

AWARENESS – Framtidssäkra flödet med marknadens bästa SCM-analyser.

ACCELERATOR – Effektivisera, digitalisera och boosta dina affärsprocesser.

AUTOMATION – Optimera din Supply Chain med smart automatisering.

Lång erfarenhet av Automotive och tillverkningsbranschen

Med vår gedigna erfarenhet inom Automotive och tillverkningsbranschen förstår vi de unika utmaningarna och möjligheterna inom flera viktiga marknader. Vårt team av expertkonsulter skräddarsyr lösningar som inte bara möter dagens behov utan även framtida krav. Genom branschledande kunskap och innovativ teknik, hjälper vi dig att optimera dina processer, öka din produktivitet och säkerställa en hållbar tillväxt.

Framgångsrik innovation tillsammans med Chalmers

Meridion och Chalmers Tekniska Högskola har varit partners sedan 2005 och samarbetat i flera forskningsprojekt för svensk industri. Meridions konsulter utbildar även Chalmers-studenter inom system för Supply Chain Management.

Om oss

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så förenklar och effektiviserar vi din verksamhet.

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion