Qlik Sense

Insikter som stärker din analysförmåga

Qlik Sense är en modern analysapplikation som ger dig nästa nivå av insikter och agerande utifrån din data. Den kombinerar kraften i artificiell intelligens med mänsklig intuition. Qliks unika associativa analysmotor ger en oöverträffad förmåga att utforska din data och upptäcka insikter.

Qlik Sense erbjuder en användarvänlig gränssnitt för enkel datautforskning och skapande av visualiseringar. Det gör det möjligt för dig att fritt utforska din data och följa din väg till insikt. Användare kan skapa interaktiva och dynamiska visualiseringar, instrumentpaneler och rapporter från olika datakällor, vilket gör det möjligt för dem att analysera och få insikter från sin data.

Plattformen stödjer självbetjäningsanalys, samarbetsfunktioner och integration med tredjepartsapplikationer och datakällor. Sammantaget ger Qlik Sense användarna möjlighet att fatta datadrivna beslut och upptäcka värdefulla insikter för att driva företagets framgång. Du kan använda Qlik Sense och den associativa motorn i ditt företag, i molnet, på din enhet eller integrerad i din egen app.

Nyckelfunktioner:

  • Automatisk generering av insikter
  • Sökning och interaktion med naturligt språk
  • AI-assisterad skapande och dataförberedelse
  • AutoML och prediktiv analys

Qlik tillhandahåller programvarorna QlikView och Qlik Sense. Qlik Sense säljs nu som ett heltäckande Cloud SaaS-erbjudande som möjliggör full integration med automatisering och AI-funktioner. Meridion är Elite partner till Qlik som både säljer, implementerar och utvecklar fördefinierade applikationer kopplade till M3 och kundunika applikationer.

Köp Qlik Sense idag

Kontakta mig för en demo av verktyget.