Karriärmöjligheter

 

Meridion är ett konsultföretag som drivs av arbete i projektform och vi har en kraftig tillväxtstrategi. Vi behöver fler duktiga konsulter för att ta oss an ännu fler intressanta och utvecklande uppdrag och ge ännu bättre service till våra kunder!

För att trivas och utvecklas på Meridion känner du förmodligen igen dig i nedanstående punkter:

  • Du vill arbeta med affärssystem och den data sådana system skapar. Att kombinera logistik och affärsprocesser med teknik och digitalisering intresserar dig i mycket hög grad.
  • Du har examen från en teknisk utbildning från högskola/universitet och vill aktivt arbeta med logistikutveckling. Samtidigt som du har ett intresse och blick för logistikkoncept och strategi lägger du stor vikt vid det faktiska genomförandet och att visionen blir en praktiskt verklighet hos kunden.
  • Är du en erfaren M3-konsult, eller har du arbetat med ett annat affärssystem innan, vill du arbeta bredare och närmre kundernas verksamhet. Du trivs i att arbeta i utmanande projekt med spännande kundföretag och drivs av att omstöpa och förbättra kundens affärsprocesser.
  • Du vill ha ett flexibelt arbete som till stor del bygger på eget ansvar och egna initiativ. Resor förekommer och internationella kontakter hör till vardagen.
  • Du finner dig väl tillrätta i en entreprenöriell organisation, där vi har högt till tak och ett prestigelöst förhållningssätt. Det är lätt att få gehör och stöd för nya idéer och att ta initiativ till nya affärer!

 

Meridion har trevliga lokaler vid Stigbergstorget i Göteborg och vi är ett mixat gäng både avseende kön och ålder. På Meridion har vi en fundamental och djupt rotad tradition att göra roliga saker tillsammans och vi trivs i våra kollegors sällskap. Vi hjälps alltid åt och eftersom vi fortsätter arbeta hårt ligger många spännande upplevelser framför oss!

Välkommen att kontakta Jonna Cander för en diskussion om en framtida karriär på Meridion!

Har ni några frågor,
hör av dig direkt till Jonna

Har ni några frågor,<br />
hör av dig direkt till Jonna-img

Jonna Cander Finance and Administration