Demand Planner

Optimera din lagerhantering och prognoseffektivitet

Infor M3 Demand Planner maximerar kundservicenivåer, försäljningsintäkter och lönsamhet. Den stödjer ett samarbetsvänligt arbetsflöde för att granska försäljningsprognoser och fånga marknadsinformation, vilket gör den till ett viktigt verktyg för dynamisk marknadsrespons. Den inbyggda prognosmotorn använder olika automatiska prognosmetoder, vilket möjliggör konkurrenskraftiga prognoser för att hjälpa kunder att identifiera den bästa metodanpassningen.

Förbättrade planeringsfunktioner:

  • Dynamisk gruppering och dataaggregering: Tillåter kunder att effektivt manipulera efterfrågan och prognoser, och snabbt anpassa sig till marknadsförändringar.
  • Spårning av kampanjaktivitet: Ger planerare möjlighet att se detaljer om alla kampanjer, övervaka framsteg och justera prognostiserad efterfrågan vid behov.
  • Anpassningsbara vyer och undantagshantering: Erbjuder favoritvyer och verktyg för undantagshantering, med filtreringsalternativ och inställningar som leder användarna till deras föredragna informationsvy.
  • Noggrann prognosgenerering: Stöder generering av mer exakta, enhetliga konsensusprognoser, vilket förbättrar leveransprestanda, hjälper till att minska lager av färdiga varor och undviker produktföråldring.

Infor är en världsledande aktör inom affärsmolnprogramvara som är specialiserad efter bransch. Infor utvecklar kompletta lösningar för sina fokusbranscher, industriell tillverkning och distribution. Meridion är Channel partner till Infor vad gäller affärssystemet M3 och till andra relaterade produkter från Infor.

Köp Demand Planner idag

Kontakta mig för en demo av verktyget.

Lars Nyström image
Lars Nyström
Sales Manager