Cloud Upgrade & Integration

Satsa på en tids- och kostnadseffektiv uppgradering till M3 Cloud med hög kvalitet

Ett uppgraderingsprojekt till Infor M3 Cloud behöver inte vara komplext, dyrt eller ta lång tid. Meridion har som ett komplement till vår vanliga projektmodell utvecklat en modell för att kunna genomföra uppgraderingsprojekt till M3 Cloud på ett tids- och kostnadseffektivt sätt utan att tumma på kvaliteten.

Vår nerskalade projektmetod fokuserar på tester, integrationer och datahantering samt att ersätta modifieringar. Du som kund väljer själv hur mycket fokus som ska läggas på utveckling och utbildning.

Utbildar nyckelanvändare
I vår modell finns det gott om utrymme att utbilda era nyckelanvändare i funktioner/produkter så att de kan genomföra större delar av arbetet med utveckling själva. Exempel på nya funktioner kan vara IDM, Workspaces, Workflows, Experience Designer m.m. Detta arbetssätt ställer lite högre krav på att användarna är tillgängliga men effekten är att de får en djupare förståelse för den specifika funktionen samt ett ökat engagemang i projekten.

Utgår från analysdata 
Meridion fokuserar på att tidigt i projektet analysera om tidigare modifieringar i M3 behöver byggas bort och sedan genomför vi detta med den nya tekniken i M3 Cloud, Infor OS och ION. Vi samlar stöd för detta genom en Teknisk plattformsanalys och en CRA (Cloud Readiness Assesement).

Tydlig plan för tids- och aktivitetsavgränsning
Nyckeln till en effektiv uppgradering är att ha tydliga tids- och aktivitetsavgränsningar i projektet, noggranna och välplanerade tester samt fokus på riskminimering och budgetuppföljning.

Meridion har genomfört ett flertal M3 Cloud uppgraderingar med stor framgång för våra kunder. Läs gärna om vårt case med H.Östberg när de gick över till M3 Cloud.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så förenklar och effektiviserar vi din verksamhet.

Kom igång med Cloud Upgrade & Integration

Kontakta mig direkt eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Lars Nyström image
Lars Nyström
Sales Manager