[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Qlik App - Resultat- och balansräkning

Meridions finansteam har tillsammans med Meridions Qlikteam utvecklat en sammanställd resultat- och balansräkning för att underlätta arbetet inför månadsbokslut. Lösningen möjliggör en detaljerad analys på verifikatsnivå, vilket är betydligt smidigare än möjligheterna i M3. Det går även att exportera ut all data utan begränsningar, vilket löser utmaningen där M3 har en gräns på det maximala antalet rader.

Applikationen

Syftet med applikationen är att lättare och snabbare sammanställa sin data för rapportering. Applikationen används ofta för att skicka data till revisorer som efterfrågar denna typ av information.

Genom att extrahera och analysera data från M3 (GLS200) kan vi sammanställa en färdig resultat- och balansräkning för rapportering.

Lösningen är byggd för att kunna se summerat per valfri ordning av alla dimensioner i huvudboken. Samt för att navigera sig ner på detaljnivå.

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förväntad nytta

  • Effektiviserad sammanställning av rapporter
  • Ökad analys över alla transaktioner i huvudboken
  • Möjlighet att exportera data i korrekt format för rapportering

Erbjudande

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Nyheter

State of Sweden - Best Practice för lagerstyrning

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion