[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

M3 Manuella
Vouchers

Meridion har utvecklat ett verktyg för att hjälpa dig ladda upp dina manuella vouchers till M3. De är snabbt, enkelt att använda och ger direkt återkoppling till användaren om redovisnings informationen är fel. Tillsammans med Infor OS workflow modul kan ditt företag fullt digitalisera godkännande flöden som länkar vouchers till stödjande dokumentation.

Applikationen

Datan valideras före den når M3 och användaren blir direkt informerad om problem via voucher mallen eller via mail. Genom att använda ditt företags AD-information, så hämtas M3 användardatan kopplad till personen som använder voucher mallen automatiskt.

Användaren kan lätt se vilka fält som är obligatoriska och få direkt återkoppling om någon information saknas eller om vouchern är obalanserad. Dessutom så kan många voucher nummer skapas genom att tilldela grupp Id.

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förväntad nytta

  • Snabb återkoppling av datavalidering
  • Spårbarhet
  • Användarvänlig
  • Överblick och uppdatering av valutakursändringar

Erbjudande

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion