[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Meridion Visualization Concept

ÖKA ER AUTOMATISERING

Verkligheten återspeglas sällan bra i tabellform. Därför har vi byggt två lösningar som är betydligt mer visuella.

Meridions visualiseringskoncept hjälper företag att hitta förbättringspunkter i sin lagerverksamhet. Istället för att bara förlita sig på data i tabellform används 2D- och 3D-lösningar för att visualisera riktig affärsdata på kundens lagerlayout. Titta gärna på videon för en kort genomgång av lösningen!

NYA TEKNIKEN: VR

Den första är helt integrerad i Qlik Sense och möjliggör intuitiv analys direkt genom webbläsaren. Med hjälp av extensions fungerar lösningen precis som en vanlig Qlik-applikation och som användare kommer man snabbt in i arbetet med att dra värdefulla slutsatser kring sin lagerhantering.

Vill man ta steget längre kan man göra detta i 3D-miljö på dator eller i VR-miljö med headset. Nedan syns en bild från hur det ser ut när man kör det på en vanlig bärbar dator. Ännu mer verkligt blir det i ett VR-headset som HTC Vive. Hör av er så visar vi!

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer.

Meridions visualiseringskoncept på main stage QONNECTIONS 2019

Nyheter

State of Sweden - Best Practice för lagerstyrning

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion