Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Qlik App - Säkra ert månadsbokslut

Meridions finansteam, tillsammans med Meridions Qlikteam, har utvecklat en lösning för att identifiera fel relaterade till finans i GLS037, GLS047 och CAS300. Lösningen syftar till att underlätta arbetet inom finans före månadsbokslut eller vid löpande kontroll av felmeddelanden.

Applikationen

Syftet med applikationen är att skapa en överblick över de fel som uppstår i M3 (relaterade till finans) för att möjliggöra snabbare åtgärder och bättre kontroll.

Genom att extrahera och analysera data från M3 kan du effektivt identifiera och övervaka de fel som uppstår vid överföring till huvudboken, GLS037, GLS047 och CAS300.

Lösningen är utformad för att ge ökad kontroll över de programrelaterade fel som uppstår och möjliggöra proaktiv åtgärd för att minimera påverkan på verksamheten.

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förväntad nytta

  • Effektivisering av hanteringen av finansrelaterade fel
  • Historisk översikt över antalet finansrelaterade fel
  • Förbättrad översikt och kontroll över finansrelaterade fel i M3

Erbjudande

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion