[wpml_language_selector_widget]

Cugex Viewer

Precis som de flesta användarna av M3, förvarar förmodligen ditt företag värdefull affärsdata i CUGEX-tabellen i M3. CUGEX är ett smidigt sätt att förbättra M3:s program med egna extra fält, men dessvärre är det svårt att få en översikt över alla program som använder CUGEX och all data som finns där. För att kunna läsa tabellen krävs krångliga anrop med MI/API-testverktyg eller SQL.

Applikationen

Applikationen är utformad för att strukturera dina Cugex listor på ett effektivt sätt så att du får ett mer användarvänligt sätt att söka efter data som skapats. Med den inbyggda filtreringsfunktionen får du mer kontroll, vilket gör det enkelt att få en fullständig översikt över din Cugex data.

Applikationen är kompatibel med M3-Cloud och fungerar också utmärkt som en lokal (on-prem) lösning, vilket ger dig flexibilitet att anpassa den efter ditt företags specifika behov.

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förväntad nytta

  • Förbättrad kontroll av Cugex data
  • Tidsbesparing och ökad effektivitet
  • Användarvänlig

Erbjudande

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion