Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Automatisering av valutakursinläsning

Påverkas ert företag av valutakursförändringar? I osäkra tider är det särskilt viktigt att ha korrekta valutakurser registrerade i Infor M3. Manuell uppdatering av dessa kurser är inte bara monotont utan även tidskrävande.

För att förenkla detta manuella arbete, samtidigt som ni säkerställer att ni alltid använder er av den senaste växlingskursen, har Meridion utvecklat ett automatiserat API-flöde för inläsning av valutakurser. Vår lösning kan implementeras både i en On-Prem och i en Cloud installation.

Gränssnitt

CRS055 i M3 uppdateras genom API utifrån valfri källa, exempelvis Svenska Riksbanken. Lösningen stödjer Riksbankens nya REST-baserade API, som ersätter den äldre SOAP-baserade lösningen.

Lösningen är flexibel och kan anpassas efter era specifika behov, vilket ger er möjlighet att läsa in både dagliga såväl som månatliga valutakurser. Dessutom ingår notifieringsfunktionalitet, vilket ger er möjlighet att agera om kurser förändras utanför angivna intervall.

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förväntad nytta

  • Uppdaterad valutakurs data
  • Erhållande av korrekt data
  • Minskat manuellt arbete
  • Överblick och uppdatering av valutakursändringar

Erbjudande

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion