Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion

Rototilt är en världsledande tillverkare av maskinfästen, tiltrotatorer, redskap, styrsystem och smarta lösningar till grävmaskiner med bas i Vindeln. De har nu valt att uppgradera sin M3 lösning tillsammans med Meridion.

Rototilt har en lång historia med M3 (Movex) sedan 90-talet och har under denna tiden byggt upp mycket av sina lösningar för att supporta sin verksamhet kring M3. Nu är det dags att förnya den nuvarande M3 lösningen till senaste M3 13.4 versionen för att kunna ta del av det nya gränssnittet H5 samt de möjligheter till effektivisering och användarvänlighet som Infor OS kommer att ge i form av bland annat Homepages.

På bilden ser vi delar av projektteamet; Angie Hemmingsson – Teknisk projektledare Meridion, Mats Sjöström – M3 expert Rototilt, Lars Lindberg – Projektledare Rototilt samt Martin Nordgren – Projektledare Meridion.

Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta tillsammans!

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion