Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Mingelevent med Software Center

I Software Center arbetar företag och universitet tillsammans för att forska och ta fram lösningar för mjukvaruutveckling. I samband med årets Reporting Workshop på Wallenberg Conference Center så presenterades det senaste inom mjukvaruutveckling och framdriften i de projekt de driver. Projekten handlar om IoT, samarbete för byggande av digitala tvillingar, att skapa robusta data pipelines och självklart mycket AI och deep learning.

Inför konferensen bjöds de in till oss för att få en introduktion till Meridion och lyssna på vårt verktyg för visualisering av lager, hur vi har byggt digitala tvillingar samt vårt samarbete med Volvo Group och Automotive Components Floby AB.

Tack till Software Center, Mälardalens universitet, Karolinska Institutet och Vinnova för ett trevligt och inspirerande event!

Vill du veta om Software Center och deras uppdrag kan du läsa mer på deras hemsida.  

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion