Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Meridion hjälper H. Östberg i sin resa till molnet genom att uppgradera deras nuvarande M3 till det molnbaserade M3 Cloud

Patric Lindblom, M3 Manager H. Östberg:

I syfte att effektivisera arbetsflödet inom sin verksamhet väljer Östberg nu att uppgradera sitt befintliga ERP system M3 till det molnbaserade M3 Cloud.

”Valet att uppgradera vårt affärssystem M3 till en modern och molnbaserad plattform var relativt enkelt, M3 Cloud ger oss ökad flexibilitet och värdeskapande genom hela vår verksamhet, och då inte minst inom försörjningskedjan, samtidigt som vi säkrar verksamheten för framtiden” säger Patric Lindblom, ansvarig projektledare för uppgraderingen inom Östberg. ”I förstudiefasen fick vi snabbt förtroende för Meridion och valde därför dem som samarbetspartner i projektet”

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion