[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Bulten uppgradering och roll-out

REDO FÖR FRAMTIDA UTVECKLING

Under 2019 genomförde Bulten och Meridion ett mycket lyckat uppgraderings- och Roll-out projekt tillsammans. Med fokuserade och dedikerade team har vi uppgraderat M3 från 10.1 till 13.4 i Sverige, samt Tyskland, Storbritannien, USA, Polen och Kina.

Bakgrunden till projektet var att Bulten ville säkerställa en supporterad version och att man hade en grund för framtida utveckling. Målen som sattes upp för projektet var att lyfta till senaste version av M3 och skapa en intern organisation som kan supportera och utveckla lösningen.

Vi på Bulten har samarbetat med Meridion i flera år och är väldigt nöjda med den höga kundservicen, personliga bemötandet och ärligheten.

Liselotte Gunnarsson, VP IT Operations

SYNKRONISERAD DRIFTSÄTTNING

Planen var en synkroniserad gemensam driftsättning av alla siter samtidigt och med bra samarbete, driven styrning från Bulten och Meridions projektmodell skapades framgång. Vi höll både tidplan och budget för projektet samt uppfyllde uppsatta projektmål.

Projektet gjordes med 1 till 1 fokus och innehöll följande integrationer:

B2Bi EDI kommunikation
Medius Flow Scanning och inläsning av leverantörsfakturor
Merit Portal Mobil rapportering av lageraktiviteter
Qlik för Rapporter och analyser av data

Om Bulten

Bulten AB är en av de största leverantörerna av fästelement till den europeiska fordonsindustrin. Företaget grundades redan 1873 och har idag ca 1400 anställda med huvudkontor i Göteborg. Bulten är numera etablerade i Europa, USA, och Kina.

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer.

Projektet innehöll integrationer som:

  • B2Bi EDI communication
  • Medius Flow supplier invoices scanning
  • Merit Portal Mobile reporting of warehouse activities
  • Qlik for reports and analyses of data

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion