[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Qlik

VISUALISERA AFFÄRSSYSTEMDATA MED QLIK

Meridion använder Qlik för att hjälpa dig ta del av en ny generation av Business Intelligence (BI). Genom att kombinera Meridions djupa kunskap kring affärssystemsdata med Qliks kraftfulla BI-verktyg har vi utvecklat banbrytande koncept kring hur affärsdata presenteras och visualiseras.

Med Meridion som partner får du skräddarsydda lösningar i såväl Qlik Sense och QlikView. Givetvis är vi certifierade på produkterna och har kompetens kring såväl applikationsutveckling som governance, systemunderhåll och systemarkitektur. Vi hjälper dig även med vägledning och tillhandahållande av Qliklicenser.

BEST PRACTICES TILL REDUCERAD KOSTNAD

Som OEM-partner till Qlik kan vi dessutom erbjuda dig ett flertal best practice-applikationer till reducerad licenskostnad. Ett exempel på detta är Meridions visualiseringskoncept för lagerhantering eller Odette Forecast Analyzer Index (FAI) som är utvecklat i Qlik av Meridion. Bilindustrins branschorgan Odette har tillsammans med oss och ett antal stora aktörer såsom Volvo och Bulten tagit fram rekommendationer för att förbättra prognoskvalitet mellan tillverkare och leverantör. Detta är ett utmärkt exempel på hur Meridion är med och formar framtidens effektiva försörjningskedjor.

VISA MER

Visste du att?

Kostnaden för att komma igång med våra OEM-koncept är låg med kort återbetalningstid. Hör av dig så visar vi!

Meridions
visualiseringskoncept
på main stage QONNECTIONS 2019

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion