logo

 

Meridion använder Qlik för att hjälpa våra kunder ta del av en ny generation av Business Intelligence (BI). Genom att kombinera Meridions djupa kunskap kring affärssystemsdata med Qliks kraftfulla BI-verktyg har vi utvecklat banbrytande koncept kring hur affärsdata presenteras och visualiseras.

 

Partner till Qlik

Meridion är partner till Qlik och har möjlighet att leverera skräddarsydda lösningar i såväl Qlik Sense och QlikView. Givetvis är vi som arbetar med detta certifierade på produkterna och har kompetens kring såväl applikationsutveckling som governance, systemunderhåll och systemarkitektur. Vi hjälper även er med vägledning och tillhandahållande av Qliklicenser.

 

Best practices

Som OEM-partner till Qlik kan vi dessutom erbjuda ett flertal best practice-applikationer till reducerad licenskostnad. Ett exempel på detta är Meridions visualiseringskoncept för lagerhantering

Ett annat exempel är Odette Forecast Analyzer Index (FAI) som är utvecklat i Qlik av Meridion. Bilindustrins branschorgan Odette har tillsammans med oss och ett antal stora aktörer såsom Volvo och Bulten tagit fram rekommendationer för att förbättra prognoskvalitet mellan tillverkare och leverantör. Detta är ett utmärkt exempel på hur Meridion är med och formar framtidens effektiva försörjningskedjor. Läs mer här!

Kostnaden för att komma igång med våra OEM-koncept är låg med kort återbetalningstid. Hör av er så visar vi er!

 

Meridions Visualiseringskoncept på main stage Qonnections 2019

 

Läs mer om Meridions visualiseringskoncept här:
Meridions visualiseringskoncept för lagerhantering

Vill ni också se er data på riktigt?
Kontakta Johan!

Vill ni också se er data på riktigt?<br />
Kontakta Johan!-img

Johan Cervell Områdesansvarig Qlik/affärsstöd