[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Automatisering av Valutakurser

Att ha rätt valutakurser varierar från dag till dag. Det är ett monotont och tidskrävande jobb att uppdatera i Infor M3. För att underlätta och exkludera detta manuella arbete, och säkerställa att man handlar med den aktuella växlingskursen, har Meridion utvecklat ett automatiserat API flöde för valutakurser. Detta går att applicera i både on prem och Cloud.

Applikationen

Applikationen uppdaterar CRS055 i M3 via APIer från valfri centralbank, förslagsvis riksbanken. Lösningen anpassas både efter kundens nuvarande uppsättning, så som framtidens uppsättning. Om växlingskursen ändras utanför angivet intervall, informeras ansvarig via mail.

Intresserad?

Vill du också förenkla och effektivisera din verksamhet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förväntad nytta

  • Uppdaterad valutakurs-data
  • Erhållande av korrekt data
  • Minskat manuellt arbete
  • Överblick och uppdatering av valutakursändringar

Erbjudande

Meridion grundades 2005 och är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhets-utveckling och affärssystem, särskilt inom Infor M3.

Nyheter

Examensarbete Supply Chain på riktigt