Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Meridion på Working together conference 2024

Vi på Meridion kommer att befinna oss på M3 konferens 27-29 maj 2024 på Clarion Hotel Malmö Live som guldutställare. Under måndag 27 maj kommer vi att genomföra utbildningspass för MAF:s medlemmar med fokus på ProduktionPlanering och Inköp.

Agenda för utbildningspass måndag:

14:00 – 14:45 Internal Sales

Utbildning i hur man sätter upp och arbetar med den nya internbolagshanteringen Internal Sales i M3 Cloud. Vi visar hur det påverkar supply chain och finans. Dessutom får vi erfarenheter från ett internationellt Cloudprojekt där man använder Internal Sales.

15:00 – 15:45 Industri 4.0 med MES och maskinintegration

Industri 4.0 innebär uppkopplade fabriker och digitala tvillingar. I detta pass kommer vi att djupdyka i konceptet OEE/ TAK och hur vi använder IoT enheter för att koppla upp maskinparken. Utbildningen kommer dels gå igenom konceptet OEE/ TAK men även vilka transaktioner som används i M3 för att skapa datan och se hur integrationer mellan fysisk maskin och M3 kan se ut.

16:00 – 16:45 Dubbelattest på riktigt

Vi visar på hur man kan bygga extensions för hantering av leverantörsfakturaattestering. Olika tekniker kan användas och vi tar upp fördelar och begränsningar med de olika teknikerna. Vi visar också på en lösning för hur man kan låta icke M3 användare attestera.

17:00 – 17:45 Supply Chain på riktigt

Meridions unika företagsanalys ”Supply Chain på riktigt” och sammanställningen ”State of Sweden” innefattar numera information om hur ett 20 tal bolag använder sina M3 system. Till detta kommer del två som handlar om att välja rätt planeringsparametrar i M3 beroende på dess planeringsmiljö.

Spana in vår paketering Supply Chain på riktigt redan nu!

Vi ses i Malmö!

Anmäl dig till konferensen här

Nyheter

Meridion föreläser om Infor M3 för mastersstudenterna på Chalmers!

Rototilt förnyar sin M3 lösning tillsammans med Meridion