Meridions visualiseringskoncept hjälper företag att hitta förbättringspunkter i sin lagerverksamhet. Istället för att bara förlita sig på data i tabellform används 2D- och 3D-lösningar för att visualisera riktig affärsdata på kundens lagerlayout. Titta gärna på videon ovan för en kort genomgång av lösningen!

 

Verkligheten återspeglas sällan bra i tabellform. Därför har vi byggt två lösningar som är betydligt mer visuella.

Den första är helt integrerad i Qlik Sense och möjliggör intuitiv analys direkt genom webbläsaren. Med hjälp av extensions fungerar lösningen precis som en vanlig Qlik-applikation och som användare kommer man snabbt in i arbetet med att dra värdefulla slutsatser kring sin lagerhantering. Ett exempel på hur det kan se ut:

 

 

Vill man ta steget längre kan man göra detta i 3D-miljö på dator eller i VR-miljö med headset. Nedan syns en bild från hur det ser ut när man kör det på en vanlig bärbar dator. Ännu mer verkligt blir det i ett VR-headset som HTC Vive. Hör av er så visar vi!

 

 

Meridions visualiseringskoncept presenterades för tusentals personer under Qliks årliga globala konferens Qonnections 2019: