[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Traineeprogram M3

Är du nyexaminerad och vill snabbstarta din karriär som teknisk integrationskonsult eller affärskonsult?

-Börja hos oss i augusti och starta med vårt traineeprogram!

Hela ditt första år på Meridion är ett traineeår där de första månaderna fokuserar på interna utbildningar inom vår projektmodell och våra koncept, men även externa utbildningar via våra partners för att lära dig programvaran Infor M3. Stor vikt kommer läggas på din personliga kompetensutveckling.

Om oss

Meridion är ett konsultbolag som arbetar med ett av världens största affärssystem (ERP), Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar hos våra kunder. Vi arbetar primärt åt storbolag inom kategorin tillverkande och distribuerade. Våra kunder finns både i Sverige och utanför dess gränser.

Vi har två fina kontor, ett i Göteborg vid Stigbergstorget och ett lokalkontor i Anderstorp men erbjuder även hybridarbete. Under våren 2024 kommer vi även öppna kontor i Stockholm.

Meridion grundades 2005 och vi är idag 35 personer med en spännande tillväxtresa framför oss.

För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

Om tjänsten

Hos oss kommer du att få lära dig konsultyrket från grunden och få gedigen erfarenhet i hur nya affärsprocesser designas och implementeras. Under de första månaderna kommer du fokusera på utbildning både internt av våra egna experter där fokus ligger på vår projektmodell, konsultyrket och Meridions strategier, samt externa utbildningar via våra partners för att lära dig programvaran Infor M3.

Därefter gäller praktisk applicering och att komma in i projekt tillsammans med kollegor. Tanken är att få samarbeta med så många som möjligt på kontoret och fokusera på att utvecklas i din nya roll som konsult. Du kommer primärt jobba i projektform i ett team av Meridionkonsulter för att exempelvis implementera M3 Cloud som affärssystem i en fabrik.

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra affärskonsulter där vi uppskattar att du är nytänkande och tänker utanför boxen för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Våra kunder som vi också hoppas du gladeligen har en tät dialog med om lösningar och önskemål.

Utbildningarna som ges via Infor ger en bred överblick över de olika områdena i M3 för att du ska kunna hitta din nisch:

  • Teknisk affärskonsult där man kommer att arbeta med systemintegration eller utveckling/lowcode av kundanpassade lösningar och appar.
  • Affärskonsult där man får välja sitt specialistområde kring försörjningskedjan t.ex.  kundorderhantering, produktion, lager eller inköpshantering.

Om dig

Vi ser att du är nyexaminerad inom systemvetenskap, IT, industriell ekonomi, logistik eller liknande. Du är nyfiken, har en stark inlärningsvilja och är orädd för att testa dig fram. Teknik intresserar dig och du är beredd att ta dig an tekniska utmaningar. Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

  • Du blir en del i en tight gemenskap där vi växer tillsammans
  • Vi har kul. Vi trivs med varandra, gör roliga kickoffer, afterworks, tävlar, sportar. Vi gillar när det händer grejer.
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr per år. Behöver du koppla av med en massage? Eller ska du göra någon ny sportaktivitet?
  • Föräldralön
  • Tjänstepension via Avanza, där du blir friare att styra själv
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Regelbunden coaching
  • Årlig kompetensutveckling

Vill du bli en i gänget?

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se eller fyll i formuläret nedan.

Frågor om tjänsten? Hör av dig till Jonna, jonna.cander@meridion.se 0704-18 41 00

VISA MER

Ansök idag!

Placeringsort: Göteborg/Anderstorp/Stockholm

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se

Ansök här