Karriär:

Seniora M3 konsulter och Projektledare

Meridions M3-konsulter är högt eftertraktade och vi söker fler erfarna M3-konsulter som vill ha nyckelroller, både som konsulter och projektledare, i spännande internationella projekt. Du vill också vara en del i att fortsätta utveckla Meridions egna bransch-unika lösningar vi bygger i M3 och Qlik för tillverkande bolag. Har du erfarenhet från andra affärssystem eller som ERP-projektledare är du också varmt välkommen att kontakta oss för en dialog om framtida möjligheter!

 

Integrationskonsult – M3

Meridions integrationskonsulter är väl sysselsatta i projekt där vi rullar ut de senaste M3-versionerna hos våra kunder. Nu söker vi fler som har intresse av att lära sig de senaste teknikplattformarna från Infor, såsom MeC, Infor OS och ION. Du kan läsa mer om vad vi erbjuder inom M3-teknik här. Vi ser helst att du har erfarenhet av integrationer mot affärssystem sedan innan och gärna M3. Du har lätt att ta egna initiativ och vill ihop med affärskonsulter hitta nya innovativa lösningar och koncept som är till nytta för våra kunder. Då Meridion har en solid kundbas inom fordonsindustrin ser vi gärna att du har erfarenhet, men framförallt nyfikenhet och intresse av att arbeta med de standarder, processer och koncept som förekommer inom denna branch.

 

Junior M3 konsult

De flesta år kör Meridion ett traineeprogram för nyutexaminerade systemvetare, civilingenjörer eller andra studenter med akademisk bakgrund inom produktion/logistik eller data/IT. Du är även varmt välkommen att söka om du därtill också har något års arbetslivserfarenhet. Detta introduktionsprogram är en utmärkt möjlighet att lära dig konsultyrket från grunden och du får gedigen erfarenhet i hur nya affärsprocesser designas och implementeras i stora industriella bolag. Handledning, mentorskap och utbildning från våra seniora konsulter är en central del och du får tidigt roller och ansvar i våra kundprojekt.

 

Qlik-utvecklare

Vi söker BI/Qlik-utvecklare som framförallt vill arbeta med Meridions nya initiativ att med Qliks BI-verktyg visualisera och analysera data från affärssystem. Läs mer om detta här! Detta initiativ är innovativt och explorativt, där dina egna idéer och uppslag kring lösningar kommer ha stor påverkan på Meridions framtida BI-erbjudanden. Därför är det också centralt att du motiveras av att arbeta utifrån formulerade kundproblem och affärskonsulters riktlinjer, snarare än mot exakt skrivna tekniska lösningsspecifikationer. Eftersom Meridion arbetar mot industri och med affärssystemsdata är intresse och nyfikenhet kring industriella processer något vi värdesätter högt.

Finanskonsult

Om Tjänsten

 

Vi söker nu en Senior M3 finanskonsult för att stärka upp vårt team. Vi arbetar huvudsakligen i projektform där du kommer få jobba tillsammans med andra Meridionkonsulter i projekt hos kunder i Sverige och utomlands.

Det är en stark merit om du har erfarenhet som konsult och M3 men i annat fall kommer du att utbildas inom M3 systemet och konsultrollen. Det viktigaste är att du har en tydlig förståelse av det finansiella systemet inom B2B och en ambition att vilja förbättra desamma tillsammans med kollegor och kunder.

På Meridion definierar vi M3 finans som allt från standardkostkalkyler till huvudboken och interaktion med externa finansiella parter såsom kunder, leverantörer och banker.

På Meridion har vi en fundamental och djupt rotad tradition att göra roliga saker tillsammans och vi trivs i våra kollegors sällskap. Vi hjälps alltid åt och eftersom vi fortsätter arbeta hårt ligger många spännande upplevelser framför oss.

 

Om Dig

  • Några års erfarenhet av Infor M3 eller likande ERP system
  • God förståelse och kunskap inom ekonomi B2B
  • B-körkort
  • Ett eget driv och viljan att vara konsult