[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Seniora M3 Konsulter och projektledare

Nu söker vi seniora M3 konsulter inom alla områden i M3 för att stötta Meridions tillväxtstrategi. Vi är just nu inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vår konsultorganisation på M3 sidan för att vara fortsatt bäst på att förenkla, effektivisera och visualisera våra kunders affärsprocesser.

Som konsult hos Meridion gillar du att arbeta i projekt och utveckla kundernas affärsprocesser med hjälp av M3.

Du är redan en erfaren M3 konsult som vill utvecklas i ett mindre konsultbolag där du har stor möjlighet att påverka din vardag.

OM OSS

Meridion är ett konsultbolag som arbetar med ett av världens största affärssystem (ERP), Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar hos våra kunder. Vi arbetar primärt åt storbolag inom kategorin tillverkande och distribuerade. Våra kunder finns både i Sverige och utanför dess gränser.

Vi har två fina kontor, ett i Göteborg vid Stigbergstorget med utsikt över älven och Lindholmen samt ett i småländska idyllen Anderstorp, men erbjuder även hybridarbete.

Vi är idag ett familjärt gäng på 30 personer som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

VAD ERBJUDER VI?

  • Du blir en del i en tight gemenskap där vi växer tillsammans
  • Vi har kul. Vi trivs med varandra, gör roliga kickoffer, afterworks, tävlar, sportar. Vi gillar när det händer grejer
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr per år. Behöver du koppla av med en massage? Eller ska du göra någon ny sportaktivitet?
  • Föräldralön
  • Tjänstepension via Avanza, där du blir friare att styra själv
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Regelbunden coaching
  • Årlig kompetensutveckling

VISA MER

Ansök idag!

Sista ansökningsdag: 2023/10/31

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se

Ansök här