[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Seniora M3 Konsulter och projektledare

Nu söker vi seniora M3 konsulter inom alla områden i M3 för att stötta Meridions tillväxtstrategi. Vi är just nu inne i en expansiv fas och behöver stärka upp vår konsultorganisation på M3 sidan för att vara fortsatt bäst på att förenkla, effektivisera och visualisera våra kunders affärsprocesser.

Om tjänsten

Som konsult hos Meridion gillar du att arbeta i projekt och utveckla kundernas affärsprocesser med hjälp av M3.

Du är redan en erfaren M3 konsult som vill utvecklas i ett mindre konsultbolag där du har stor möjlighet att påverka din vardag.

Att arbeta på Meridion

På Meridion är vi ett socialt och familjärt gäng som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

VISA MER

Visste du att?

Sista ansökningsdag: 30-11-2022

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jonna.cander@meridion.se

Nyheter

Seniora M3 Konsulter och projektledare

Upptäck Meridions Traineeprogram

Scania effektiviserar med nya tekniken