Du ser business intelligence i ett större perspektiv och gillar att hitta lösningar på analytiska problem. Du har jobbat ett bra tag med Qlik och utvecklar appar och håller i befintliga kundrelationer. Eftersom dina och våra lösningar kommer vara högklassiga och innovativa så gillar du att stå på scen och berätta om dem för kunder och på konferenser.

Vi har idag ett antal Qlik utvecklare och vår avsikt är att bygga upp ett ännu starkare team. Du blir en nyckelspelare för att forma och driva detta affärsområde. Du kan som senior konsult bistå med best practice kring utveckling av såväl egna appar och att leda andra till att bygga på rätt sätt.

Meridion är en pionjär inom innovativt användande av BI och blev som sådana uppmärksammade på Qliks Qonnections 2019 för vårt arbete med mixen av visualisering i 2D,3D och virtual reality med hjälp av Qlik core.
Se mer om detta här: http://instagram.com/p/BxdN2pcA_Jk/

Självklart har du körkort för Qlik genom certifiering på samma sätt som körkort för bil för att ta dig till kund.

 

Meridion är ett konsultbolag som visualiserar, förenklar och effektiviserar våra kunders affärsprocesser. Vi använder primärt verktygen M3 från Infor och Qlik för Buisness Intelligence.

Är du intresserad av tjänsten och vill du veta mer,
hör av dig till Johan

Är du intresserad av tjänsten och vill du veta mer,<br />
hör av dig till Johan-img

Johan Bystedt VD, Marknad och Sälj