[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Qlik-Utvecklare

Vi söker BI/Qlik-utvecklare som framförallt vill arbeta med Meridions nya initiativ att med Qliks BI-verktyg visualisera och analysera data från affärssystem.

Om tjänsten

Detta initiativ är innovativt och explorativt, där dina egna idéer och uppslag kring lösningar kommer ha stor påverkan på Meridions framtida BI-erbjudanden. Därför är det också centralt att du motiveras av att arbeta utifrån formulerade kundproblem och affärskonsulters riktlinjer, snarare än mot exakt skrivna tekniska lösningsspecifikationer. Eftersom Meridion arbetar mot industri och med affärssystemsdata är intresse och nyfikenhet kring industriella processer något vi värdesätter högt.

Att arbeta på Meridion

På Meridion är vi ett socialt och familjärt gäng som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

VISA MER

Ansök idag!

Sista ansökningsdag: 2023/10/31

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se

Ansök här