[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Projektledare ERP

Nu behöver vi fler projektledare för att förenkla, effektivisera och visualisera våra kunders affärsprocesser! Kanske är det du?

Konsultbolaget Meridion har sedan 2005 arbetat i projektform tillsammans med våra kunder (stora tillverkande och distribuerande bolag), för att uppgradera och utveckla deras affärssystem till nyare versioner av Infor M3 (ERP).

Som projektledare på Meridion kommer du få leda ett team bestående av kollegor. Tillsammans kommer ni genomföra effektiviseringsprojekt där vi vill att du ska vara en strukturerad, sammanhållande och trygg person.

Vanligt är att man som projektledare på Meridion arbetar parallellt med flera projekt som pågår under cirka 6 månader vardera.

Erfarenhet av Infor M3 är meriterande men inte ett krav, har du arbetat med en projektledande roll i andra affärssystem så är vi nyfikna på dig.

OM OSS

Meridion är ett konsultbolag som arbetar med ett av världens största affärssystem (ERP), Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar hos våra kunder. Vi arbetar primärt åt storbolag inom kategorin tillverkande och distribuerade. Våra kunder finns både i Sverige och utanför dess gränser.

För oss är vår laganda otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat.

Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

VAD ERBJUDER VI?

  • Du blir en del i en tight gemenskap där vi växer tillsammans
  • Vi har kul. Vi trivs med varandra, gör roliga kickoffer, afterworks, tävlar, sportar. Vi gillar när det händer grejer.
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr per år. Behöver du koppla av med en massage? Eller ska du göra någon ny sportaktivitet?
  • Föräldralön
  • Tjänstepension via Avanza, där du blir friare att styra själv
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Regelbunden coaching och individuell utvecklingsplan
  • Årlig kompetensutveckling

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan till: jobb@meridion.se eller fyll i formuläret nedan

VISA MER

Ansök idag!

Sista ansökningsdag: 2023/11/30

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se

Ansök här