[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Junior integrationskonsult

Är du nyexaminerad, teknikintresserad och vill snabbstarta din karriär som integrationskonsult?

Hos Meridion kommer vi lägga stor vikt vid din personliga kompetensutveckling. Introduktionen består av mycket utbildning för att du snabbt ska komma in i matchen i kundprojekt tillsammans med dina kollegor.

OM TJÄNSTEN

Som integrationskonsult på Meridion kommer du att få jobba i flera parallella projekt tillsammans med dina Meridionkollegor för att förenkla och effektivisera vardagen för våra kunder.

Du kommer lära dig grunden i våra partnerprogram, hur man lär sig sätta upp lösningsförslag för att få olika system att prata tillsammans med vårt favoritsystem Infor M3 (ERP).

På sikt kommer du få driva integrationsområdet i projekten där du är med från start för att utreda behov och förutsättningar, uppsättning av arkitekturen, implementeringsfasen, tester och slutgiltligen driftsättning. 

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra affärskonsulter där vi uppskattar att du är nytänkande och tänker utanför boxen för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Våra kunder som vi också hoppas du gladeligen har en tät dialog med om lösningar och önskemål.

OM DIG

Vi tror att du nyligen tagit examen inom systemvetenskap, IT eller liknande. Kanske har du redan några år arbetslivserfarenhet och känner en stark önskan att vidareutvecklas inom integration. Du är nyfiken, har en stark inlärningsvilja och är öppen för att utforska nya idéer. Teknik intresserar dig, och du är beredd att ta dig an tekniska utmaningar. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

OM OSS

Meridion är ett konsultbolag som arbetar med ett av världens största affärssystem (ERP), Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar hos våra kunder. Vi arbetar primärt åt storbolag inom kategorin tillverkande och distribuerade. Våra kunder finns både i Sverige och utanför dess gränser.

Vi har två fina kontor, ett i Göteborg vid Stigbergstorget med utsikt över älven och Lindholmen samt ett i Småländska idyllen Anderstorp, men erbjuder även hybridarbete.

Vi är idag ett familjärt gäng på ca 35 personer som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

VAD ERBJUDER VI?

  • Du blir en del i en tight gemenskap där vi växer tillsammans
  • Vi har kul. Vi trivs med varandra, gör roliga kickoffer, afterworks, tävlar, sportar. Vi gillar när det händer grejer.
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr per år. Behöver du koppla av med en massage? Eller ska du göra någon ny sportaktivitet?
  • Föräldralön
  • Tjänstepension via Avanza, där du blir friare att styra själv
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Regelbunden coaching och individuell utvecklingsplan
  • Årlig kompetensutveckling

Vill du bil en i gänget?

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se eller fyll i formuläret nedan.

Frågor om tjänsten? Hör av dig till Jonna

jonna.cander@meridion.se 0704-18 41 00

VISA MER

Ansök idag!

Sista ansökningsdag: 2023/12/31

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se

Ansök här