[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Integrationskonsult Infor M3

Är du driven och vill jobba med de senaste teknikplattformarna från Infor M3?

OM TJÄNSTEN

Som Integrationskonsult på Meridion kommer du få jobba i flera pararella projekt tillsammans med dina Meridionkollegor för att förenkla och effektivisera vardagen för våra kunder.

Du kommer få vara den i projektet som kommer med lösningsförslag för att få olika system att prata tillsammans med vårt favoritsystem Infor M3 (ERP). Kanske är du sen tidigare också förtjust i MeC:en och Infor OS?

Du driver integrationsområdet i projekten där du är med från start för att utreda behov och förutsättningar, uppsättning av arkitekturen, implementeringsfasen, tester och slutgiltligen driftsättning. 

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra affärskonsulter där vi uppskattar att ni är nytänkande och tänker utanför boxen för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Våra kunder som vi också hoppas du gladeligen har en tät dialog med om lösningar och önskemål.

OM DIG

Vi ser helst att du har erfarenhet av integrationer mot affärssystem sedan innan och gärna M3. Du är nyfiken på ny teknik, har lätt för att ta egna inivitiv och är en målmedveten person som gärna arbetar i projektform med dina nya kollegor.

OM OSS

Meridion är ett konsultbolag som arbetar med Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar hos våra kunder. Vi arbetar primärt åt storbolag inom kategorin tillverkande och distribuerade. Våra kunder finns både i Sverige och utanför dess gränser.

Bolaget grundades 2005 och är idag ett familjärt gäng på 30 personer som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

Vi har två fina kontor, ett i Göteborg vid Stigbergstorget och ett i Anderstorp, men erbjuder även hybridarbete.

VAD ERBJUDER VI?

  • Du blir en del i en tight gemenskap där vi växer tillsammans
  • Vi har kul. Vi trivs med varandra, gör roliga kickoffer, afterworks, tävlar, sportar. Vi gillar när det händer grejer.
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr per år. Behöver du koppla av med en massage? Eller ska du göra någon ny sportaktivitet?
  • Föräldralön
  • Tjänstepension via Avanza, där du blir friare att styra själv
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Regelbunden coaching
  • Årlig kompetensutveckling

VISA MER

Ansök idag!

Placeringsort: Göteborg/Anderstorp/Stockholm

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se

Ansök här