[wpml_language_selector_widget]

Supply Chain
på riktigt

Ta kontroll över hela din supply chain. Med oss får du en engagerad partner med lång erfarenhet av integration, försörjningskedjor och logistikprocesser. Men vi stannar aldrig vid analys och rapporter. Du får också starka resultat i praktiken. Vi kallar det Supply Chain på riktigt.

Upptäck Meridion du med.

Affärskonsult M3

Är du i början av din M3 karriär och vill utvecklas på ett nytänkande bolag i teknisk framkant?

Är du kunnig i M3 och verksamhetsprocesser och vill växa i ett mindre bolag där du får förtroende att axla direkt lösningsansvar för kund och bli en del av Meridions coachningskultur där vi hjälper varandra att ta nästa steg.

OM TJÄNSTEN

Du kommer bli en del av ett drivet team som tillsammans vill framåt med de senaste teknikerna.

Rollen är en mix av arbete i uppgraderingsprojekt och löpande arbete där du är duktig på processer och kan ge rådgivning till våra kunder. Du kan komma att agera såväl delprojektledare som kundansvarig.  

Meridions framgångskoncept bygger på vårt analysverktyg och vår förmåga att visualisera kundernas utvecklingsmöjligheter. Vi stannar inte vid analys och rapport utan ger kunderna starka resultat i praktiken. Vi kallar det för Supply Chain på riktigt.

OM DIG

Vi tror att du redan startat din M3 karriär och jobbat minst 3 år inom Infor M3. Du är kunnig i M3 och verksamhetsprocesser och vill ta ett rådgivande ansvar mot kund och coacha dina kollegor.

Ditt fokusområde är antingen order, produktion, inköp eller lagerhantering med ett intresse för logistik och teknik.

Kanske jobbar du också redan idag med M3 Experience designer, Homepages eller Workflows? 

OM OSS

Meridion är ett konsultbolag som arbetar med Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar hos våra kunder. Vi arbetar primärt åt storbolag inom kategorin tillverkande och distribuerade. Våra kunder finns både i Sverige och utanför dess gränser.

Vi har två fina kontor, ett i Göteborg vid Stigbergstorget och ett i Anderstorp, men erbjuder även hybridarbete.

Bolaget grundades 2005 och är idag ett familjärt gäng på 30 personer som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

VAD ERBJUDER VI?

  • Du blir en del i en tight gemenskap där vi växer tillsammans
  • Vi har kul. Vi trivs med varandra, gör roliga kickoffer, afterworks, tävlar, sportar. Vi gillar när det händer grejer.
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr per år. Behöver du koppla av med en massage? Eller ska du göra någon ny sportaktivitet?
  • Föräldralön
  • Tjänstepension via Avanza, där du blir friare att styra själv
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Regelbunden coaching
  • Årlig kompetensutveckling

Vill du bli en i gänget?

Frågor om tjänsten? Hör av dig till Jonna,

jonna.cander@meridion.se  0704-18 41 00

VISA MER

Ansök idag!

Sista ansökningsdag: 2023/10/31

Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till jobb@meridion.se

Ansök här