Nu har vårt årliga traineeprogram startat och vi hälsar Camilla Vahnberg och Erik Lilja välkomna till Meridion!
Meridions traineeprogram har som mål att utveckla nyexaminerade studenter till marknadens bästa M3 konsulter.

Camilla och Erik började sina anställningar som Affärskonsulter på Meridion för en vecka sedan och de har tidigare studerat på Chalmers. Camilla har även parallellt arbetat med produktion inom bilindustrin med möjlighet att applicera sina kunskaper i den verkliga industrin. Camilla: ”Nu ser jag fram emot att utvecklas tillsammans med Meridion och att bredda min kunskap inom både M3 och Qlik. Vill du veta mer så kontakta mig gärna här på LinkedIn eller via camilla.vahnberg@meridion.se.” Erik: ”Jag ser verkligen fram emot att lära mig M3 och att driva framtida projekt tillsammans med mina härliga kollegor på Meridion. Om du vill veta mer, kontakta mig här på Linkedin eller via erik.lilja@meridion.se”