Karriär

Karriärmöjligheter

Meridion är ett konsultföretag som drivs av arbete i projektform och vi har en kraftig tillväxtstrategi. Vi behöver fler duktiga konsulter för att ta oss an ännu fler intressanta och utvecklande uppdrag och ge ännu bättre service till våra kunder!

För att trivas och utvecklas på Meridion känner du förmodligen igen dig i nedanstående punkter:

  • Du vill arbeta med affärssystem och den data sådana system skapar. Att kombinera logistik och affärsprocesser med teknik och digitalisering intresserar dig i mycket hög grad.
  • Du har examen från en teknisk utbildning från högskola/universitet och vill aktivt arbeta med logistikutveckling. Samtidigt som du har ett intresse och blick för logistikkoncept och strategi lägger du stor vikt vid det faktiska genomförandet och att visionen blir en praktiskt verklighet hos kunden.
  • Är du en erfaren M3-konsult, eller har du arbetat med ett annat affärsystem innan, vill du arbeta bredare och närmre kundernas verksamhet. Du trivs i att arbeta i utmanande projekt med spännande kundföretag och drivs av att omstöpa och förbättra kundens affärsprocesser.
  • Du vill ha ett flexibelt arbete som till stor del bygger på eget ansvar och egna initiativ. Resor förekommer och internationella kontakter hör till vardagen.
  • Du finner dig väl tillrätta i en entreprenöriell organisation, där vi har högt till tak och ett prestigelöst förhållningssätt. Det är lätt att få gehör och stöd för nya idéer och att ta inititativ till nya affärer!

Meridion har trevliga lokaler vid Stigbergstorget i Göteborg och vi är ett mixat gäng både avseende kön och ålder. På Meridion har vi en fundamental och djupt rotad tradition att göra roliga saker tillsammans och vi trivs i våra kollegors sällskap. Vi hjälps alltid åt och eftersom vi fortsätter arbeta hårt ligger många spännande upplevelser framför oss!

Välkommen att kontakta Johan Bystedt för en diskussion om en framtida karriär på Meridion!

Vi söker kontinuerligt följande profiler:

Senior M3 konsult

Meridions M3-konsulter är högt eftertraktade och vi söker fler erfarna M3-konsulter som vill ha nyckelroller, både som konsulter och projektledare, i spännande internationella projekt. Du vill också vara en del i att fortsätta utveckla Meridions egna bransch-unika lösningar vi bygger i M3 och Qlik för tillverkande bolag. Har du erfarenhet från andra affärssystem eller som ERP-projektledare är du också varmt välkommen att kontakta oss för en dialog om framtida möjligheter!

Integrationskonsult – M3

Meridions integrationskonsulter är väl sysselsatta i projekt där vi rullar ut de senaste M3-versionerna hos våra kunder. Nu söker vi fler som har intresse av att lära sig de senaste teknikplattformarna från Infor, såsom MeC, Infor OS och ION. Du kan läsa mer om vad vi erbjuder inom M3-teknik här. Vi ser helst att du har erfarenhet av integrationer mot affärssystem sedan innan och gärna M3. Du har lätt att ta egna initiativ och vill ihop med affärskonsulter hitta nya innovativa lösningar och koncept som är till nytta för våra kunder. Då Meridion har en solid kundbas inom fordonsindustrin ser vi gärna att du har erfarenhet, men framförallt nyfikenhet och intresse av att arbeta med de standarder, processer och koncept som förekommer inom denna branch.

Junior M3 konsult

De flesta år kör Meridion ett traineeprogram för nyutexaminerade systemvetare, civilingenjörer eller andra studenter med akademisk bakgrund inom produktion/logistik eller data/IT. Du är även varmt välkommen att söka om du därtill också har något års arbetslivserfarenhet. Detta introduktionsprogram är en utmärkt möjlighet att lära dig konsultyrket från grunden och du får gedigen erfarenhet i hur nya affärsprocesser designas och implementeras i stora industriella bolag. Handledning, mentorskap och utbildning från våra seniora konsulter är en central del och du får tidigt roller och ansvar i våra kundprojekt.

Qlik-utvecklare

Vi söker BI/Qlik-utvecklare som framförallt vill arbeta med Meridions nya initiativ att med Qliks BI-verktyg visualisera och analysera data från affärssystem. Läs mer om detta här! Detta initiativ är innovativt och explorativt, där dina egna idéer och uppslag kring lösningar kommer ha stor påverkan på Meridions framtida BI-erbjudanden. Därför är det också centralt att du motiveras av att arbeta utifrån formulerade kundproblem och affärskonsulters riktlinjer, snarare än mot exakt skrivna tekniska lösningsspecifikationer. Eftersom Meridion arbetar mot industri och med affärssystemsdata är intresse och nyfikenhet kring industriella processer något vi värdesätter högt.

Låter det intressant?

Kontakta:
johan.bystedt@meridion.se
Mobil: +46 704 184030