Nyheter

En integrerad lösning för Transportadministration från Meridion och Unifaun

Meridion har utvecklat en lösning för logistikintensiva M3-kunder som har behov av en effektivare fraktbokningsprocess och ökad kontroll av sina fraktinköp. Lösningen bygger på den nya M3-modulen Freight Cost Management och standardiserad Mashup-teknik i M3. Detta har sedan integrerats till Unifauns marknadsledande tjänst för Delivery Management.

Bokning och uppföljning av frakt hanteras utifrån en mashup-vy i M3 och därifrån kan du automatiskt boka transporter och skriva ut fraktdokument  genom en integration till Unifaun. Med den inbyggda integrationen till Unifauns Delivery Manangement-tjänst får du tillgång till alla de transportsätt du använder dig av, oavsett vem transportören är. Lösningen ger dig alltså direktaccess till alla dina transportörer och möjlighet att automatisera dina fraktbokningar direkt från M3 utan onödigt manuellt dubbelarbete mellan  affärssystemet och transportörernas bokningstjänster.

Lösningen skapar separata inköpsordrar för frakt i M3 med referens till de kundleveranser fraktinköpet avser. Därigenom kan man enkelt matcha fraktfakturan mot rätt fraktinköp. Du får också full kontroll på hur du utifrån fraktinköpspriset beräknar eventuella fraktpåslag som ska debiteras kund.

Vi kommer att presentera i webinarform 31/5 kl 09.30 – 10.30 samt 1/6 kl 10.00 – 11.00

Kontakta henrik.kjellgren@meridion.se för mer information!

 

Meridion/M3